Menu

Advertisement

Ad
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Miercuri 21.01.2015 Episodul de aseara nu a fost pe placut multora cu siguranta, Boran ii face un cadou Silei un magar pe care sa il creasca si sa aiba grija de el insa aceasta se supara si pleaca zicandu-i mai apoi ca nu poate face asta singura, la care acesta se ofera spre a o ajuta in acest sens.
Asa cum am putut vedea si in episoadele precedente Sila nu renunta la al ei plan de a pleca la Emre, ea este ajutata de fratele ei care o duce la parintii ei pentru a-i vedea si aducandu-i celui mic o bicicleta cu care sa se plimbe cand se face bine.
Puterea Destinului 21 ianuarie Episodul 12

La plecare aceasta ii spune lui Boran ca pleaca la ai ei parinti acesta oferindu-se sa o duca personal insa aceasta ii spune ca o duce fratele ei la care acesta se resemneaza si o lasa sa se duca, intre timp acesta crede ca este momentul sa-si ia ramas bun de la fosta lui sotie, deschizand camera in care se afla lucrurile acesteia intr-o cutie.

Se duse pe stancile de pe malul marii si isi spune off-ul in fata fostei sotii cum ca o iubeste pe Sila si ca si ea este fericit alaturi de ea, ceea ce si ea isi dorea. In timp ce acesta ii arunca rand pe rand cate o haina, servitoarea scoate tot din camera pe care Boran a deschis-o pentru a o pregati in ideea de a-i face o surpriza lui Sila.

Asteptata de Emre aceasta soseste si la coborarea din masina are o urma de regret si chiar spune ca nu mai vrea sa plece, acesta o ia mai mult fortat si o baga in masina zicandu-i ca doar asta isi dorea, plecand cu ea.

Trimiteți un comentariu

Note: All visitors of this blog may post a comment.

 
Top