Menu

Advertisement

Ad
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Puterea destinului » Azi, 19 ianuarie 2015, de la ora 19:00 pe Acasatv.
Puterea Destinului
Serial turcesc, care a cucerit inimile tuturor telespectatorilor reusind sa aiba un rating foarte bun, in episodul precedent am am avut parte de momente in care Boran este pus si dispus sa riste totul de dragul Silei, la insistentele acesteia el s-a lasat induplecat si a crutat viata unei fete din comunitate care a ramas insarcinata cu un baiat mai mare desi varsta ei nu ii permitea acest lucru, acesta l-a convins sa o ia de nevasta insa aceasta ii declara Silei ca sarcina nu a fost voita si ca si-a batut joc de ea.
Pentru ca traditia le pune la dispozitie doua optiuni si anume pedeapsa capitala (pt fata) sau casatoria aceasta avea de ales, fratele acesteia sub influenta vorbelor varului sefului Boran il ameninta pe acesta cu pistolul zicandu-i sa i-o dea pe a lui sora si sa plece spalandu-si astfel imaginea care aceasta a creat-o familiei, Sila si Boran sau opus vehement iar acesta se impusca in cap.

Putin dupa o echipa de reporteri din Istambul doreste sa o caute pe Sila si sa o intrebe daca este tinuta cu forta in regat si dupa mai multe insistente reusesc si aceasta declara ca nu este fortata si ca ea a ales sa stea acolo. Mai multe in episodul viitor.

Trimiteți un comentariu

Note: All visitors of this blog may post a comment.

 
Top